Täällä esillä uroksemme

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

JABLEN PRINCETON "Atlas"

Nimi: Jablen Princeton (saatavilla jalostukseen rekisteröidyille, terveille nartuille)
Syntynyt: 12.11.2021
Rotu: Pitkäkarvainen chihuahua
Väri: Punasoopeli valkoisin merkein
Isä: Divaliinan Rambo's Adventure
Emä: Jablen Carioca


Hampaat: saksipurenta
Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Polvet: 0/0
Sydän: Ei todettu sivuääniä
Paino: 2,3 kg

Luonne: Atlas saapui täydentämään laumaamme <3 Olin jo pitkään harmitellut, etten aikanaan jättänyt Atlaksen isää itselleni ja nyt  kävikin yllättäen mahdollisuus saada urospentu juurikin tuolta minun kasvattiurokseltani, joten pitihän siihen mahdollisuuteen tarttua! :) Atlaksessa heti alkuun vaikutuksen teki hänen rohkea luonne. Hän oli heti meillä kuin kotonaan ja rohkeasti saman tien juoksi palloa rettuuttamaan kun ovesta sisään pääsi. Hän on hyvin määrätietoinen, oman arvonsa tunteva, selkä suorassa kulkeva, minusta juurikin sellainen alkuperäisen chihun luontoinen. Hän on myös kehittynyt kivasti sekä pärjännyt kehissä. Toivon todellakin, että jatkossakin saan hänestä harrastuskumppanin kehiin. 

Atlas on saatavana jalostukseen rekisteröidyille ja terveille nartuille. Katson kuitenkin yhdistelmän sukupuun tarkkaan ennen kuin menen häntä lupaamaan ja teen päätöksen vasta sen jälkeen. 

Jalostustietokannassa


 

Nimi: Divaliinan Calvin's Red Escape "Calvin"(Eläkkeellä)
Syntynyt: 5.12.2009
Rotu: Pitkäkarvainen chihuahua
Väri: Punainen valkoisin merkein
Isä: INT & POHJ & FIN & SE & LV & LT & EE & NO & BALT & RU MVA Nikoli's Lucky Leader
Emä:FI MVA Ciarah (Ciasta kuvia kotisivuillamme)


Hampaat: 6+6, saksipurenta
Silmät: Ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
Polvet: 0/0
Sydän: Ei todettu sivuääniä
Paino: 2,7 kg


Luonne: Calvin, minun ihana urokseni. Muistan kun Calvin syntyi. En ollut todellakaan aikonut tässä vaiheessa elämää jättää urosta itselleni (asuin kerrostalo asunnossa ja minulla oli jo kaksi narttua ennestään), mutta tämä uros oli vaan niin lupaava ja hurmaava, etten kerta kaikkiaan voinut luopua. Ja päivääkään en ole katunut  etten luopunut <3 Calvin on luonteeltaan erittäin helppo, kiltti, mutta kuitenkin riittävän "macho" ja sukuvietit kohdillaan. On hyvin kiinnostunut nartuista, varsinkin juoksuaikaan ;), mutta ei ole millään tavalla rasittava. Ei huuda tai kilju tms. Eli toimii todella hyvin laumassa. Lauman tytöt tykkäävät tosi paljon Calvinista ja Calvin saakin osakseen paljon suudelmia päivittäin ;) Calvin on osoittautunut ilokseni myös hyväksi jalostusurokseksi. Hän on aina astunut hyvin sekä jättänyt hyväluonteisia ja terveitä jälkeläisiä. Kokonaisuudessaan olen erittäin tyytyväinen siihen millaista chihuahua urostyyppiä Calvin edustaa. 


» Jalostustietokannassa
» Jälkeläiset

Kuvaaja Titta Lähdesmäki© Terhi Sankala :: Kuvia ei saa kopioida