Conor "Divaliinan Creamy Crush" etisii kotia! Conor löytyy jalostuskannasta täältä: https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI10700/18&R=218.2 .Conor on syntynyt 19.11.2017. Conor on pitkäkarvainen chihuahua, terveestä suvusta ja ainakin tällä hetkellä lupaava näyttelyitäkin ajatellen (näyttelyissä käyttäminen ei ole aivan ehdoton edellytys, pääasia, että hyvä koti löytyy). Purenta on Conorilla tällä hetkellä saksi ja molemmat kivekset löytyvät. Conor on tottunut lapsiin ja lähes täysin sisäsiisti. Lisää tietoa Conorista saa minulta aluksi sähköpostilla terhi.maria.s@gmail.com. 

Kasvatustoimintamme on pienimuotoista. Tavoitteenani on kasvattaa harkitusta, mahdollisimman terveitä ja rodunomaisia yksilöitä ja löytää jokaiselle pennulle oma, hyvä koti. Pennut luovutetaan 8-9 vko vanhoina, rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina, asianmukaisesti hoidettuina, madotettuina ja sirutettuina.Kun laitat sähköpostia pennuista, muistathan kertoa hiukan itsestäsi/perheestäsi sekä aiemmasta kokemuksestasi koirien/ chihuahuoiden parissa.

Pelkkiin hintakyselyihin en vastaa.

Sähköpostiosoitteeni on terhi.maria.s@gmail.com . Pyrin vastaamaan kyselyihin mahdollisimman nopeasti, kiireistä riippuen.
 

© Terhi Sankala :: Kuvia ei saa kopioida