Hei, ja tervetuloa kotisivuillemme ! :)

Olen ollut pienestä saakka hyvin eläinrakas. Halusin koiraa lapsesta saakka, mutta lapsuudeniän allergia ja vanhempien kielto koiran hankinnalle pitkittivät koiraharrastuksen aloittamista siihen saakka kunnes muutin pois kotoa. Kesätyörahoilla tuli tienattua rahat ensimmäiseen koiraani, Divaan, jota ottaessani en ollut sen kummemmin ajatellut kasvattamisen aloittamista. Taisimpa silloin jopa (tietämättömyyttäni) etsiä mahdollisimman pientä koiraa, myös väri ja karvanlaatu olivat tiukkaan rajattuja.

Divasta kuitenkin kasvoi lähemmäs 2 kiloinen, näyttelyt ja kasvattaminen alkoivat kiinnostaa...niinhän siinä sitten kävikin, että kasvattakurssille sitä päädyttiin ja omaa kennelnimeä anomaan :) Kennelnimi Divaliinan tulee Divan lempinimen mukaan. Diva oli aina Diiva, Divaliina, josta kaikki tämä harrastus/elämäntapa sai alkunsa.

Divan täyttäessä vuoden verran aloin etsiä sille kaveria, joka paremmin sopisi myös kasvatustoimintaan ja jalostukseen. Onni kävi ja löysin aivan kotimme lähinurkilta Cian. Tämän jälkeen olen saanut Cialta kaksi ihanaa jälkeläistä, jotka olen jättänyt kotiin, Calvinin ja Lucian. Safiran hankin ulkopuolelta. Safiran ja Calvinin yhdistelmästä sain uuden nartun, Lumin. Lumin lapsi Carla on puolestaan sitten uusin tulokas :)

Kaiken kaikkiaan takana on tähän saakka erittäin antoisaa ja opettavaista aikaa kasvattajana. Todella paljon on vielä opittavaa, mutta toisaalta myös todella paljon motivaatiota kehittyä kasvattajana. Innolla odotammekin, mitä tulevan pitää! :)

Olen kirjoittanut kasvattajasitoumuksen, olen Suomen kennelliiton sekä Chihuahua ry:n jäsen.

Minut tavoittaa sähköpostiosoitteesta:

terhi.maria.s@gmail.com

© Terhi Sankala :: Kuvia ei saa kopioida